VicoveOnline.com - Вицове онлайн! VicoveOnline.com - Вицове онлайн!

Вицове категория Инжинери

страница 1 от 1

Единия й край не е изолиран

Син на електротехник се прибира вкъщи с подути буза и сълзи в очите. 

- Какво има, сине? - попитал бащата. 

- Една оса... - хленчи момчето. Оказа се, че единият ѝ край е неизолиран!

Виц за Шублера

- Можеш ли да мериш с шублер? 

- Да 

- Eто. Колко е? 

- Шублер, шублер и половина.

Инжинер и делегация

Японска делегация отива на посещение в български завод, построен с японски средства. Японците, естествено, са придружени от преводач, тъй като не разбират български. Те решават да се поразходят из производствените цехове. Забелязват един работник, който майстори на струга някакъв детайл. По едно време спира, плюе на пода и казва нещо. Делегацията веднага иска да й бъде преведено какво е казал работникът.

Преводачът (японец): "Странно. Той желае да спи с майката на детайла".

Делегацията се чуди. По едно време до работинка се появява главният инжинер и се завързва диалог. Следват жестове, ръкомахания, диалогът се води на висок глас и накрая главният инжинер си тръгва много ядосан, като плюе на пода, а работникът изхвърля детайла и започва да майстори друг детайл. Шашната, делегацията настоява да им бъде преведен целият диалог.

Преводачът: "Още по-странно. Първо, главният инжинер дойде и попита защо не е готов детайлът, като изяви желание да прави секс с майката на работника, защото дейтайлът не бил изготвен в срок. Работникът обясни, че неустановено как, детайлът бил успял да направи секс с майка си, и допълни, че изобщо не му пука, и онзи да не му казва какво да прави, защото в противен случай би правил секс и с майка му, и с майката на директора на завода!"

Нямам си вяра

Като се знам какъв инжинер съм, ме е страх да отида на лекар!

Парадокс

Първи парадокс на термодинамиката - отваряш вратата на фризера,

изваждаш заскрежена бутилка ракия, сипваш, отпиваш и се сгряваш.